KWH-yhtymä Suomen Vahvimpia jo neljätoista vuotta

KWH-yhtymä kuuluu Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin. Sen myötä meille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti.

Sertifikaatin voivat saada vain yritykset, jotka ovat kuuluneet vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna Suomen Vahvimpiin. Olemme kuuluneet Vahvimpiin jo neljätoista vuotta, vuodet 2007–2020.

Kultainen rinki ja teksti mustalla pohjalla: Suomen vahvimmat platina 2007-2020 KWH Group Ltd.Sertifikaatti on osoitus yhtymän useiden vuosien luotettavuudesta ja taloudellisesta vakavaraisuudesta. Luottoluokituksen pohjana toimivat muun muassa yrityksen taloudelliset tunnusluvut ja maksutapatiedot sekä yrityksen muut taustatiedot. Korkea luottoluokitus kertookin siitä, että yritys on hoitanut raha-asiansa hyvin.

– KWH-yhtymän vahvuus on pitkään ollut korkea vakavaraisuus. Se tarkoittaa, että lainaa ei tarvitse ottaa heti kriisin kohdatessa. Myös maksukykymme on hyvä, mikä helpottaa niin velvoitteiden hoitamista työntekijöiden kuin yhteistyökumppanienkin suuntaan. On tietenkin kannustavaa saada tunnustusta asiasta, kertoo toimitusjohtaja Kjell Antus.

– Meillä on perinteenä ”säästää sukanvarteen” huonompia aikoja varten. Kriisitilanteissa hyödymme myös siitä, että olemme monialakonserni. Siksi ei olekaan oikeastaan yllätys, että kuulumme vuodesta toiseen Suomen Vahvimpiin, toteaa hallituksen puheenjohtaja Henrik Höglund.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään ainoastaan yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.