KWH-yhtymä koostuu neljästä itsenäisestä liiketoimintaryhmästä, jotka on organisoitu alakonserneiksi toimialoittain.

Mirka – Hiomatarvikkeet

Mirka valmistaa ja markkinoi hiomaverkkoja, -papereita ja -kankaita sekä vaahtomuovi- ja nonwoven-pohjaisia hiomatuotteita, hioma- ja kiillotuskoneita ja kiillotusaineita sekä täydellisiä hiontaratkaisuja automaalaamoiden ja ajoneuvotehtaiden, komposiittiosien valmistajien, puu- ja huonekalutehtaiden ja metallintyöstäjien käyttöön sekä rauta- ja värikauppojen sekä koneliikkeiden välitettäväksi.

Mirkan tuotantolaitokset sijaitsevat Jepualla, Oravaisissa, Pietarsaaressa ja Karjaalla. Ulkomailla Mirkalla on 20 tytäryhtiötä ja 4 myyntikonttoria. Viennin osuus on noin 97 %.

Liikevaihto 2023: 409 M€
Henkilöstö 2023: 1 657

KWH Logistics – Logistiikka-alan palvelut

KWH Logistics on jaettu kolmeen liiketoimintayksikköön.

International Transports
Eri kuljetusmuotojen maailmanlaajuiset logistiikkaratkaisut lisäarvopalveluineen. Toimii Kokkolassa, Turuss ja Vaasassa.
Oy Backman-Trummer Ab
Oy Moonway Ab

Port Logistics
Ahtaus, satamatoiminnot ja siihen liittyvät logistiikkaratkaisut bulkille, kappaletavaralle ja projektilasteille (nostokapasiteetti 200 tonnia). Toimii Haminassa, Hangossa, Helsingissä, Kalajoella, Kemissä, Kokkolassa, Kotkassa, Koverharissa, Kristiinankaupungissa, Naantalissa, Oulussa, Porissa, Raahessa, Torniossa, Turussa, Uusikaupungissa, Vaasassa ja Äänekoskella.
Oy Blomberg Stevedoring Ab
Oy M. Rauanheimo Ab
Stevena Oy
Oy Galea Shipping Ab

Industrial Services
Tavaroiden käsittely, varastointi ja kuljetus, maanrakennustyöt, raskaiden ajoneuvojen ja koneiden korjaamopalvelut, sisälogistiikka ja muut siihen liittyvät toiminnot. Pienten koneiden ja rakennustelineiden vuokraus. Toimintaa Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kotkassa, Pietarsaaressa, Porissa, Vaasassa, Varkaudessa ja Äänekoskella.
Oy Blomberg Rent Ab
Oy Adolf Lahti Yxpila Ab

Liikevaihto 2023: 146 M€
Henkilöstö 2023: 584

KWH Freeze – Pakastevarastointi

Oy KWH Freeze Ab on Suomen suurin toimija pakastettujen elintarvikkeiden varastoinnissa. Se toimii Vantaalla. KWH Freeze palvelee kaikenkokoisia asiakkaita – niin pieniä yhden lavan kuin suuria 10 000 lavan asiakkaitakin. Asiakkaita ovat tukkuliikkeet, elintarviketeollisuuden toimijat sekä pakasteiden maahantuojat. KWH Freeze sekä varastoi ja käsittelee pakastettuja elintarvikkeita asiakkaidensa laskuun että vuokraa tiloja tavarankäsittelystä itse huolehtiville asiakkaille.

Liikevaihto 2023: 28 M€
Henkilöstö 2023: 120

KWH Invest – Vesilukot ja strategiset osakeomistukset

Prevex

Prevex on yksi Euroopan johtavista vesilukkojen valmistajista. Se keskittyy toiminnallisiin ja tilaa säästäviin keittiöiden ja kylpyhuoneiden vesilukkoihin. Sillä on tehtaat Suomessa Uudessakaarlepyyssä ja Pietarsaaressa. Viennin osuus tuotannosta on noin 90 %.

Liikevaihto 2023: 31 M€
Henkilöstö 2023: 192