KWH-yhtymä muodostuu kolmesta menestyksekkäästä liiketoimintaryhmästä: Mirka, KWH Logistics ja KWH Invest (Prevex).

KWH-yhtymällä on noin 2400 työntekijää, joista noin 1500 työskentelee Mirkalla, noin 600 KWH Logisticsilla ja noin 250 Prevexillä. Henkilöstöstämme noin 1600 työskentelee Suomessa.

Olemme keskittyneet vahvasti Pohjanmaalle, mutta olemme läsnä myös Suomen tärkeimmissä satamakaupungeissa, Vantaalla ja Keski-Suomessa. Ulkomailla olemme vahvimpia Euroopassa, mutta meillä on toimintaa myös Etelä- ja Pohjois-Amerikassa sekä Aasiassa.

Arvomme

Olemme vakavarainen ja kasvava perheyhtiö. Haluamme jatkossakin olla alojemme edelläkävijä, mistä syystä panostamme henkilöstön osaamiseen ja viihtymiseen. Meillä voit kehittyä ja luoda pitkän, monimuotoisen ja kansainvälisen uran. Tavoitteenamme on henkilöstömme osaamisen sekäainutlaatuisten tuotteidemme ja palveluiodemme kautta luoda asiakasarvoa ja etsiä asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.

Lue lisää arvoistamme Periaatteet ja arvot -sivultamme.

Työpaikat tytäryhtiöissämme

Tytäryhtiöissämme on tarjolla niin harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja kuin myös vakituisia työpaikkoja monelta alalta. Niistä voit lukea lisää alta sekä KWH työnantajana -LinkedIn-urasivultamme.

Mirka

Mirka on hionta- ja kiillotustuotteisiin sekä hiomalaitteisiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa ratkaisuja sekä pintaviimeistelyyn että tarkkuushiontaan. Erikoisuutena on pölytön hionta ja kokonaisvaltaiset hiontaratkaisut.

Mirkan pääkonttori sijaitsee Jepualla Uudessakaarlepyyssä. Suomessa toimipisteitä löytyy myös Pietarsaaressa, Oravaisissa, Karjaalla sekä konttoritiloja Vaasassa. Tämän lisäksi Mirkalla on 18 tytäryhtiötä ympäri maailmaa.

Monien mahdollisuuksien Mirka työllistää eri alan osaajia ja moninaisia tehtäviä löytyy sekä tuotannon että toimiston puolella. Me Mirkalla uskomme henkilöstömme jatkuvaan kehitykseen ja kaiken keskiössä on arvomme – The Mirka Way – vastuuntuntoinen, sitoutunut, innovatiivinen ja arvostava.

Avoinna olevat työpaikkamme löydät kotisivuiltamme.

KWH Logistics

KWH Logistics on yksi Suomen johtavista ja nopeimmin kasvavista logistiikka-alan toimijoista, joka tarjoaa laaja-alaisesti logistiikka-alan palveluja. KWH Logistics -konserni muodostuu kymmenestä itsenäisestä, mutta yhteistyötä tekevästä tytäryhtiöstä, jonka vuoksi pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia logistisia ratkaisuja.

Oletko Sinä kiinnostunut työllistymään logistiikka-alalle? Meiltä voit löytää sinulle sopivan tehtävän satama-, tehdas-, varasto-, tai toimistoympäristöstä monelta eri paikkakunnalta. Voit olla suoraan asiakasrajapinnassa tai toteuttamassa asiakkaillemme räätälöityjä palveluja. Ala tarjoaa todella paljon mahdollisuuksia!

KWH Logisticsin toimipisteet ovat Oulussa, Kalajoella, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Vaasassa, Kristiinankaupungissa, Porissa, Raumalla, Uudessakaupungissa, Naantalissa, Turussa, Hangossa, Koverharissa, Inkoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kotkassa, Haminassa, Kärkölässä, Hämeenlinnassa, Heinolassa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Äänekoskella ja Moskovassa.

Avoimet työpaikkamme löydät kotisivuiltamme.
Tutustu myös urasivuumme LinkedInissä.

Prevex

Prevex on erikoistunut keittiön ja kylpyhuoneiden vesilukkoihin. Vesilukkomme on suunniteltu tilaa säästäviksi ja helpoiksi puhdistaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden innovatiivisimpia ja laadukkaimpia tuotteita.

Prevexin pääkonttori ja tehdas ovat Uudessakaarlepyyssä Pohjanmaalla. Lisäksi meillä on tehdas Puolassa.

Meillä on monia kiinnostavia työmahdollisuuksia tuotesuunnitteluun, markkinointiin ja tuotteiden valmistamiseen sekä logistiikkaan liittyen.

Avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme.
Käy myös LinkedIn-sivullamme.