KWH-yhtymä muodostuu neljästä menestyksekkäästä liiketoimintaryhmästä: Mirka, KWH Logistics, KWH Freeze ja KWH Invest (Prevex).

KWH-yhtymällä on noin 2600 työntekijää, joista noin 1700 työskentelee Mirkalla, noin 580 KWH Logisticsilla, noin 120 KWH Freezellä ja noin 190 Prevexillä. Henkilöstöstämme noin 1800 työskentelee Suomessa. Emoyhtiössä auki olevat työpaikat löytyvät uutissivultamme.

Olemme keskittyneet vahvasti Pohjanmaalle, mutta olemme läsnä myös Suomen tärkeimmissä satamakaupungeissa, Vantaalla sekä Kaakkois- ja Keski-Suomessa. Ulkomailla olemme vahvimpia Euroopassa, mutta meillä on toimintaa myös Etelä- ja Pohjois-Amerikassa sekä Aasiassa.

Arvomme

Olemme vakavarainen ja kasvava perheyhtiö. Haluamme jatkossakin olla alojemme edelläkävijä, mistä syystä panostamme henkilöstön osaamiseen ja viihtymiseen. Meillä voit kehittyä ja luoda pitkän, monimuotoisen ja kansainvälisen uran. Tavoitteenamme on henkilöstömme osaamisen sekä ainutlaatuisten tuotteidemme ja palveluidemme kautta luoda asiakasarvoa ja etsiä asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.

Lue lisää arvoistamme Periaatteet ja arvot -sivultamme.

Työpaikat tytäryhtiöissämme

Tytäryhtiöissämme on tarjolla niin harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja kuin myös vakituisia työpaikkoja monelta alalta. Niistä voit lukea lisää alta sekä KWH Group työnantajana -LinkedIn-urasivultamme.

Mirka

Mirka on hionta- ja kiillotustuotteisiin sekä hiomalaitteisiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa ratkaisuja sekä pintaviimeistelyyn että tarkkuushiontaan. Erikoisuutena on pölytön hionta ja kokonaisvaltaiset hiontaratkaisut.

Mirkan pääkonttori sijaitsee Jepualla Uudessakaarlepyyssä. Suomessa toimipisteitä löytyy myös Karjaalta, Nummijärveltä, Oravaisista, Pietarsaaresta sekä Vaasasta. Tämän lisäksi Mirkalla on 18 tytäryhtiötä ympäri maailmaa.

Monien mahdollisuuksien Mirka työllistää eri alan osaajia ja moninaisia tehtäviä löytyy sekä tuotannon että toimiston puolella. Me Mirkalla uskomme henkilöstömme jatkuvaan kehitykseen ja kaiken keskiössä on arvomme – The Mirka Way – vastuuntuntoinen, sitoutunut, innovatiivinen ja arvostava.

Avoinna olevat työpaikkamme löydät kotisivuiltamme.

KWH Logistics

KWH Logistics on yksi Suomen johtavista ja nopeimmin kasvavista logistiikka-alan toimijoista, joka tarjoaa laaja-alaisesti logistiikka-alan palveluja. KWH Logistics -konserni muodostuu yhdeksästä itsenäisestä, mutta yhteistyötä tekevästä tytäryhtiöstä, jonka vuoksi pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia logistisia ratkaisuja.

Oletko Sinä kiinnostunut työllistymään logistiikka-alalle? Meiltä voit löytää sinulle sopivan tehtävän satama-, tehdas-, varasto-, tai toimistoympäristöstä monelta eri paikkakunnalta. Voit olla suoraan asiakasrajapinnassa tai toteuttamassa asiakkaillemme räätälöityjä palveluja. Ala tarjoaa todella paljon mahdollisuuksia!

KWH Logistics toimii Akaalla, Haapajärvellä, Haminassa, Hangossa, Heinolassa, Helsingissä, Hyrynsalmella, Kalajoella, Kokkolassa, Kontiomäellä, Kotkassa, Koverharissa, Kristiinankaupungissa, Kärkölässä, Naantalissa, Nivalassa, Oulussa, Pelloksessa, Pietarsaaressa, Porissa, Raahessa, Raumalla, Savonlinnassa, Seinäjoella, Sotkamossa, Torniossa, Turussa, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Ylivieskassa, Ämmänsaaressa ja Äänekoskella.

Avoimet työpaikkamme löydät kotisivuiltamme.

Tutustu myös sivuumme LinkedInissä.

KWH Freeze

Suomen suurimpana toimijana pakastettujen elintarvikkeiden varastoinnissa KWH Freeze pystyy tarjoamaan kattavat ja monipuoliset palvelut kaikenkokoisille asiakkaille. Varastoimme ja käsittelemme pakastettuja elintarvikkeita asiakkaidemme laskuun sekä vuokraamme tiloja tavarankäsittelystä itse huolehtiville asiakkaille. Asiakkainamme ovat suurimmat tukkuliikkeet, elintarviketeollisuus ja pakasteiden maahantuojat. Tavoitteenamme on täysin saumaton tiedonkulku ja joustavasti toimiva logistiikka. Sijaitsemme Vantaan Viinikankaaressa.

Varaston työpaikat löytyvät työnhakusivultamme.

Prevex

Prevex on erikoistunut keittiön ja kylpyhuoneiden vesilukkoihin. Vesilukkomme on suunniteltu tilaa säästäviksi ja helpoiksi puhdistaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden innovatiivisimpia ja laadukkaimpia tuotteita.

Prevexin pääkonttori ja tehdas ovat Uudessakaarlepyyssä Pohjanmaalla. Kokoonpanoyksikkö sijaitsee Pietarsaaressa.

Meillä on monia kiinnostavia työmahdollisuuksia tuotesuunnitteluun, markkinointiin ja tuotteiden valmistamiseen sekä logistiikkaan liittyen.

Avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme.
Käy myös LinkedIn-sivullamme.