KWH Logistics saa keväällä uuden toimitusjohtajan

KWH Logisticsin nykyinen toimitusjohtaja ja Oy Backman-Trummer Ab:n toimitusjohtaja Hannu Uusi-Pohjola jää eläkkeelle 1.5.2021. Hänen seuraajakseen on valittu metsätalousinsinööri, MBA, Joakim Laxåback.

Hannu Uusi-Pohjola.
Hannu Uusi-Pohjola

Laxåback jatkaa Uusi-Pohjolan hyvää työtä. Hänet on nimetty liiketoimintaryhmä KWH Logisticsin uudeksi johtajaksi ja Oy Backman-Trummer Ab:n toimitusjohtajaksi sekä KWH-yhtymän johtoryhmän jäseneksi. Nimitys tulee voimaan 1.3.2021 alkaen.

Joakim Laxåback on ollut konsernin palveluksessa vuodesta 2002 lähtien ja viimeksi Rauanheimon, Adolf Lahden, Otto Rodénin ja Jalanderin toimitusjohtajana. Hän jättää näiden yritysten toimitusjohtajuuden kevään 2021 aikana. Rekrytointiprosessi seuraajien löytämiseksi on alkanut.

Joakim Laxåback.
Joakim Laxåback

KWH Logistics kuuluu KWH-yhtymään ja on yksi kolmesta liiketoimintaryhmästämme. KWH Logistics on Suomen johtavia ja nopeimmin kasvavia logistiikka-alan palveluntuottajia. Se palvelee asiakkaitaan neljällä liiketoimintayksiköllä, joihin kuuluu 10 erikoistunutta yritystä. Liiketoimintayksiköt ovat Port Logistics, Industrial Services, Freight Forwarding ja Cold Storage.