Henkilöstömuutoksia KWH Logisticsilla

KWH Logisticsin johtoportaassa tapahtuu tämän kevään aikana suuria muutoksia.

Joakim Laxåback.

KWH Logistics -liiketoimintaryhmän uutena johtajana ja Backman-Trummer Oy:n toimitusjohtajana sekä KWH-yhtymän johtoryhmän jäsenenä on maaliskuun alussa aloittanut aiemmin M. Rauanheimon ja Adolf Lahti Yxpilan toimitusjohtajana toiminut metsätalousinsinööri, MBA Joakim Laxåback. Hänen edeltäjänsä Hannu Uusi-Pohjola jää eläkkeelle 1. toukokuuta. Uusi-Pohjola kiittää työyhteisöään:

– Runsaan 17 vuoden urani aikana KWH Logisticsilla on ehtinyt tapahtua paljon. Haluan kiittää kaikkia mielenkiintoisista ja antoisista työvuosista KWH-yhtymän palveluksessa.

Pekka Pöllänen.Myös Adolf Lahti Yxpila on saanut uuden johtajan 1. maaliskuuta alkaen. Metsätalousinsinööri (AMK) Pekka Pöllänen siirtyi toimitusjohtajaksi Adolf Lahden aluejohtajan tehtävistä. Samalla hänestä tuli KWH Logistics -liiketoimintaryhmän johtoryhmän jäsen. Pöllänen on työskennellyt Adolf Lahdella vuodesta 2017 alkaen. Sitä ennen hän on työskennellyt pitkään UPM Kymmene Metsällä.

Tero Kosonen.M. Rauanheimon uutena toimitusjohtajana aloittaa 1. kesäkuuta diplomi-insinööri (TKK) Tero Kosonen. Hänestä tulee myös KWH Logisticsin johtoryhmän jäsen. Kosonen on työskennellyt VR Yhtymä Oy:n palveluksessa vuodesta 2001 asti, viimeksi myynti- ja markkinointijohtajana ja sitä ennen suunnittelupäällikkönä.

KWH Logistics kuuluu KWH-yhtymään ja on yksi kolmesta liiketoimintaryhmästämme. KWH Logistics on Suomen johtavia ja nopeimmin kasvavia logistiikka-alan palveluntuottajia. Se palvelee asiakkaitaan neljällä liiketoimintayksiköllä, joihin kuuluu 10 erikoistunutta yritystä. Liiketoimintayksiköt ovat Port Logistics, Industrial Services, Freight Forwarding ja Cold Storage.