Kjell Antus on yhtymän uusi konsernijohtaja

KTM Kjell Antus on nimitetty KWH-yhtymän konsernijohtajaksi ja toimitusjohtajaksi 1.1.2017 alkaen.

Hän on työskennellyt KWH-yhtymän palveluksessa vuodesta 1989, viimeksi talousjohtajana ja liiketoimintaryhmä KWH Investin liiketoimintapäällikkönä.
– Koska olen pitkään työskennellyt KWH-yhtymän palveluksessa, tunnen sen perin pohjin. Siksi tuntui luontevalta ottaa haaste vastaan, kun sitä minulle tarjottiin. KWH-yhtymä on laskusuhdanteesta huolimatta jatkuvasti investoinut henkilöstöresursseihin sekä tuote- ja prosessinkehitykseen turvatakseen tulevan kilpailukykynsä ja uudet liiketoimintamahdollisuudet, Kjell Antus sanoo.

Nykyinen konsernijohtaja Peter Höglund siirtyy vuodenvaihteessa eläkkeelle. Hän osallistuu vastaisuudessakin aktiivisesti emoyhtiön ja tytäryhtiöiden hallitustyöskentelyyn.

Muita nimityksiä

KTM Carl-Magnus Tidström on nimitetty konsernin talouspäälliköksi 1.1.2017 alkaen. Hän on aiemmin vastannut konsernin Cash Managementista sekä rahoitusriskien hallinnasta.

KTM Eija Savela on nimitetty konsernilaskentapäälliköksi 1.12.2016 alkaen. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Citec Group Oy Ab:n palveluksessa, viimeksi Group Financial Controllerina. Eija Savela raportoi talouspäällikkö Carl-Magnus Tidströmille.

KTM Miia Mäntylä on nimitetty johdon sihteeriksi 7.12.2016 alkaen. Hänen vastuulleen kuuluvat mm. KWH-Info ja KWH-yhtymän vuosikertomus. Hän on aiemmin työskennellyt Vaasan yliopistossa mm. projektipäällikkönä. Miia Mäntylä raportoi talouspäällikkö Carl-Magnus Tidströmille.