KWH:n vuosikatsaus 2021

Perheomisteinen kasvuyritys

KONSERNIJOHTAJA KJELL ANTUS:

Vahvan kasvun vuosi

Vuodesta 2021 tuli juuri niin jännittävä kuin odotimmekin. Vaikka olemme nyt eläneet kaksi vuotta koronapandemian kanssa, se ei ole vielä ohi. Sen sijaan uusien pandemia-aaltojen seuraukset ovat vähentyneet huomattavasti, kun olemme oppineet elämään pandemian kanssa ja hallitsemaan sitä.

Liikevaihto 2021

KWH's turnover divide with exports, foreign operations and Finland.

Henkilöstö 2021

KWH:n henkilöstö liiketoimintaryhmittäin.

Avainluvut 2021

592,8

Liikevaihto MEUR

69,9

Investoinnit MEUR

2 487

Henkilöstö

71,3

Liiketulos MEUR

12 %

Sidotun pääoman tuotto

77 %

Omavaraisuusaste

Mirka

Nopea toipuminen

Mirkan nopea toipuminen ensimmäisen pandemiashokin jälkeen jatkui vahvana koko vuoden 2021. Yritys löi myyntiennätyksiä kuukausi toisensa jälkeen ja onnistui kaappaamaan myös uusia markkinaosuuksia.

KWH Logistics

Paras vuosi kautta aikojen

Vuosi 2021 oli KWH Logisticsin paras vuosi kautta aikojen. Viime vuosina tehdyt suuret investoinnit ovat alkaneet tuottaa satoa, ja yritys kasvoi jokaisella osa-alueellaan.

KWH Freeze

Oma liiketoimintaryhmänsä

KWH Freeze on saanut valmiiksi sarjan suuria investointeja ja on nyt oma liiketoimintaryhmänsä KWH-yhtymässä. Yritys on tehnyt paljon töitä digitalisoinnin ja hiilijalanjälkensä vähentämisen eteen.

Prevex

Säästää miljoona kiloa muovia vuodessa

Prevex säästää vuosittain miljoona kiloa uutta muovia, kun sen kaikki vesilukot ovat tulevaisuudessa vähintään 50 %:sesti kierrätysmuovisia. Tavoitteena ei ole sen vähempää kuin luoda maailman ympäristöystävällisimmät vesilukot.

Lataa vuosikatsaus