Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti KWH-yhtymälle

KWH-yhtymä kuuluu edelleen Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin. Sen myötä meille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti parhaalla AAA (erinomainen) -luokituksella.

Vain noin joka yhdeksäs suomalainen yritys täyttää Suomen Vahvimmat -sertifikaatin kriteerit. Lisäksi Platina-sertifikaatti myönnetään ainoastaan yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Olemme saaneet luokituksen jo seitsemäntoista vuoden ajan, vuodesta 2007 alkaen. Arvosanan AAA saa vain noin 2 % Rating Alfa -luokitelluista yrityksistä.

Suomen vahvimmat Platina -logo.Sertifikaatti on osoitus KWH-yhtymän vakaasta kehityksestä jo useiden vuosien ajalta. Luottoluokituksen pohjana toimivat taloudelliset tunnusluvut ja maksutapatiedot sekä muut taustatiedot. Korkea luottoluokitus kertoo eri sidosryhmille, että olemme luotettava yhteistyökumppani. AAA- tai AA+ -luokituksen saaneilla yrityksillä esimerkiksi maksuhäiriöriski seuraavien 12 kuukauden kuluessa on vain 0,6 %, kun kahden alimman arvosanan saaneilla riski on jopa 67,5 %.

Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy. Luokitus kattaa yli 700 000 y-tunnusta. Asteikko on seitsemänportainen: C (välttävä), B (heikko), A (tyydyttävä), A+ (tyydyttävä+), AA (hyvä), AA+ (hyvä +), AAA (erinomainen).