Prevex uudistaa organisaatiotaan

Maailman tilaa säästävimpiä ja innovatiivisimpia vesilukkoja valmistava Prevex on kesän aikana uudistanut organisaatiotaan toimitusjohtajan, varatoimitusjohtajan ja HR-päällikön rekrytoinneilla.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on heinäkuussa valittu Marko Nylund. Hän on syyskuusta 2018 alkaen toiminut Prevexin varatoimitusjohtajana.

– On luonnollista, että Marko nyt ottaa hoitaakseen toimitusjohtajan tehtävän. Hän on oppinut tuntemaan yhtiötä vajaan vuoden aikana ja on aktiivisesti tehnyt työtä yrityksen rakenteiden ja prosessien kehittämisessä, sanoo Kjell Antus, Prevexin hallituksen puheenjohtaja ja KWH:n konsernijohtaja.

Uutena varatoimitusjohtajana ja myyntijohtajana aloittaa elokuussa Petter Lingonblad. Hänellä on laajaa kokemusta digitaalisten liiketoimintamalleista.

– Meidän tulee vahvistaa digitaalista liiketoimintaa myös Prevexillä joten on tärkeää, että myyntiprosessia johtavalla henkilöllä sitä osaamista on, sanoo toimitusjohtaja Marko Nylund.

Elokuun puolivälissä Kenneth Holmgårdista tulee Prevexin uusi HR-päällikkö. Hän on työskennellyt HR kehittämisen parissa monta vuotta.

– Tarvitsemme organisaatiossamme ihmisiä, jotka viihtyvät ja voivat hyvin. Kennethillä on sellaista osaamista, joka sopii meille mainiosti, Nylund jatkaa.