KWH-yhtymä etsii Accounting Controlleria

Accounting Controllerina olet osa konsernitason tiimiämme ja sinun vastuullasi ovat konsernilaskennan kuukausittaiset tehtävät sekä osallistuminen konsernin kehityshankkeisiin. Esimerkiksi juuri nyt olemme läpiviemässä IFRS16-standardiin liittyvää hanketta sekä konserniraportointiuudistusta.

Onnistut tehtävässä mikäli olet aktiivinen, oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä taito keskittyä olennaiseen. Pystyt työskentelemään tehokkaasti annettujen aikarajojen puitteissa ja tartut aktiivisesti avoimiin ja ratkaisua kaipaaviin asioihin. Tehtävän hoito vaatii molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, vankka taloushallinnon osaaminen sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus. Konserniraportoinnin osaaminen on tehtävän menestyksekkään suorittamisen kannalta merkittävä etu, samoin IFRS-standardien tuntemus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät kehitysmahdollisuudet henkilöstöön panostavassa työyhteisössä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Group Controller Eija Savela, puh. 050-5090222 to 16.5. klo 15–16 ja pe 17.5. klo 14–15.

Kirjallisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme lähettämään viimeistään 26.5.2019 johdon sihteerille osoitteeseen miia.mantyla@kwhgroup.com. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Accounting Controller