Rauanheimo aloittaa toiminnan Tornion satamassa

Oy M. Rauanheimo Ab ja Outokumpu Shipping Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Tornion sataman nosturipalveluista. Toiminta alkaa vuoden 2021 alussa.

Rauanheimo on solminut monivuotisen sopimuksen Outokummun kanssa Tornion sataman nosturipalveluista.  Yritys on viime vuosina laajentanut toimintaansa useaan Suomen satamaan ja Tornio on kymmenes satama, jossa sillä on toimintaa.

– Olemme luonnollisesti iloisia ja ylpeitä siitä, että Outokumpu on valinnut meidät strategiseksi yhteistyökumppanikseen, sanoo Rauanheimon toimitusjohtaja Joakim Laxåback.

Outokumpu on ruostumattoman teräksen ykkönen maailmassa ja Tornion terästehdas on maailman suurin ruostumattoman teräksen integroitu tuotantolaitos.

– Sopimus on meille strategisesti todella tärkeä, koska uusien alueiden avulla saamme kasvatettua Rauanheimon markkinaosuutta Suomen satamissa ja vahvistamme samalla asemaamme satamalogistiikka-alan nykyaikaisten palveluratkaisujen johtavana toimittajana Suomessa, jatkaaLaxåback.

Rauanheimo on Suomen johtava satamaoperaattori ja suurin toimijatransitoliikenteessä. Yrityksen asiakaskunta koostuu muun muassa Suomen suurimmista kaivos-, metsä- ja metalliteollisuuden tekijöistä sekä Venäjän transitoasiakkaista. Rauanheimo kuuluu KWH-yhtymän KWH Logistics -liiketoimintaryhmään.

Lue lisää Rauanheimon kotisivuilta.