Mirka ja Prevex saivat viime vuonna tunnustusta innovatiivisuudestaan

Mirka ja Prevex panostavat vahvasti tuotekehitykseen. Niillä on tavoitteena olla maailman parhaita alallaan. Viime vuoden menestys osoittaa, että ne ovat lähellä tavoitettaan.

Mirkan hiomakoneita palkittiin

Viime vuonna Mirkan hiomakoneet kahmineet useaan otteeseen palkintoja ja kunnianosoituksia eri puolilla maailmaa. Viimeksi akkukäyttöinen Mirka AROS-B nimettiin ”2019 Global Media Award Winner”iksi SEMA-näyttelyn yhteydessä Las Vegasissa.

Ranskassa rakennus- ja sisustusalan lehti NÉGOCE myönsi innovatiivisuuspalkintonsa Mirka DEOS Deltalle ja MyMirka-applikaatiolle, kun taas verkkojulkaisu Zone-Outillage nimesi Mirka LEROSin vuoden parhaaksi hiomakoneeksi seinä- ja kattopinnoille.

Myös saksassa tuli tuplavoitto, kun Mirka DEROS ja Mirka DEOS veivät luokkiensa kärkisijat saksalaisen allesbeste.de sivuston vertailuissa.

Prevexin vesilukoille tunnustusta

Prevex sai viime syksyn aikana tunnustusta innovatiivisista tuotteistaan Euroopassa. Prevex osallistui Pariisissa pidettäville Ideobain-kylpyhuonemessuille, joiden yhteydessä sen uusi tuotekonsepti Preloc Multivalve sai vuoden 2019 innovaatiopalkinnon.

Myös Prevexin toinen jo aiemmin mainetta saanut tuote EasyClean sai jälleen tunnustusta. Puolalainen Institute of Industrial Design (IWP) antoi tuotteelle palkinnon ”Dobry Wzór” -designkilpailussa. EasyClean, joka on kylpyhuoneeseen tarkoitettu vesilukko, puhdistetaan yksinkertaisesti ylhäältä päin. Se nähtiin innovaatioksi, joka muuttaa käsityksen siitä, mikä on vesilukoille mahdollista.

– Nämä tunnustukset innovatiivisille tuotteillemme ovat hyvä todistus siitä, että olemme valinneet tuotteidemme kehityksessä oikean tien, ja että tuotteemme ovat nykyaikaista ja kestävää tasoa. Lisäksi se tietenkin kannustaa meitä jatkamaan samalla radalla, iloitsee markkinointijohtaja Camilla Wikman.